Kwaliteit

Als langdurig partner van de auto-industrie begrijpt Visscher-Caravelle als geen ander het cruciale belang van kwaliteit, of het nu gaan om processen, producten of diensten. Kwaliteit maakt integraal onderdeel uit van de producten en de procedures en wordt gewaarborgd met technieken als FMEA, 8D, Ishikawadiagram. Onze productiefaciliteiten zijn geaccrediteerd door de meeste grote Europese autofabrikanten.

Wij zijn ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001 en Ford Q1 gecertificeerd, als formele erkenning van onze toewijding. Uiteraard vindt ook bij ons managementsysteem audits plaats door extern gecertificeerde bedrijven om het niveau hoog te houden. Daarnaast is Visscher-Caravelle ook in staat om haar supply chain te monitoren en waar nodig op te leiden tot volwaardige tier2 leveranciers. Door deze activiteiten sterk te ontwikkelen heeft Visscher-Caravelle een extra toegevoegde waarde voor haar klanten.
Maar het gaat niet alleen om de systemen; ook de persoonlijke inzet van al onze mensen verzekert u van topkwaliteit in producten en dienstverlening. Klanten hebben blijk gegeven van hun waardering door quality awards als beste leverancier van het jaar aan ons toe te kennen.

Visscher-Caravelle werkt voortdurend aan het tegemoet blijven komen aan de eisen van de klant en deze in zijn behoeften te voorzien. Alle procedures zijn gericht op het leveren van topprestaties als het gaat om kwaliteit, levertijd, flexibiliteit, kosteneffectiviteit en innovatie. Terecht verwachten onze klanten niets minder dan eersteklas service van ons als leverancier. Bij Visscher-Caravelle zijn wij er trots op dit hoge serviceniveau te kunnen leveren.